Uppgifter vid anmälan 1/10 2023

Det kommer många frågor om vilka uppgifter samt hur man ska anmäla sig till cupen. Det är helt valfritt om ni vill registrera alla lag samtidigt i en anmälan alt om ni önskar registrera varje lag för sig.

Uppgifter som ska fyllas i när ni anmäler er är:  Epost,  Föreningensnamn, Primär tröjfärg, Ditt för/efternamn, Föreningens adress, postnr, ort samt land

Därefter kommer ni kunna registrera era lag. Vi önskar även att ni registrerar en coach för varje lagen i steg 2, detta är inget måste.  Men vi önskar att ni gör detta så snart ni kan. Detta pga att ni inte ska missa viktigt information som ofta berör coacher som spelklarlista, registrering av cupkort, anmälan av dispenser m.m.  Detta underlättar väldigt mycket för oss som arrangörer. 

Vi vill redan nu flagga för att det kan ske ändringar på antalet platser i åldersgrupperna. Om vi märker att det är mindre intresse i vissa grupper kan vi utöka platserna i grupper som har större intresse

Nu är det inte långt kvar till öppning! Vi ser varmt framemot era anmälningar! Hoppas vi ses i ett vårlikt Skövde april 2024!