Spridningen av coronaviruset

Skrivet 10 mars 2020 10:59


Angående oron kring coronaviruset så kommer vi följa myndigheternas rekommendationer. I dagsläget så är inga arrangemang inställda p g a viruset. Vi följer utvecklingen, tillsvidare räknar vi med att kunna genomföra Skövde Basketcup 2020.

Vi hoppas att ni som föreningar tar ert ansvar och inte tar med personer som är sjuka eller har varit i dom drabbade länderna(om dom inte har blivit friskförklarade).

Råd från Folkhälsomyndigheten
En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.Nästa nyhet: Vakanta platser!

Skrivet 26 februari 2020 14:55
Vi har fått en vakant plats i F06 och vi har även sedan tidigare en vakant plats i F05. Om ni är intresserade av platsen hör av er alt anmäl er via hemsidan, www.basketcup.se Ni föreningar som inte har lagt in era coacher/ledare ännu var vänliga och gör detta snarast möjligt. Detta eftersom dom inte ska missa deadline för anmälan av specialkost samt ansökan av dispenser. När ni ansöker dispens... Läs mer

Kommentarer

Kommentarer