Meny Skövde Basketcup 2020

I måltiderna ingår salladsbuffé, knäckebröd och dryck (mjölk eller vatten).

Fredag 24/4

Middag
Pastasallad med kyckling/lax


Lördag 25/4

Frukost:Havregrynsgröt m äpplemos, filmjölk-naturell/en smaksatt, flingor, mjukt bröd, knäckebröd, bordsmargarin,pålägg, mjölk, gurka, tomater, paprika. Kaffe/thé

Lunch
Stekt korv med senapscrème och rostad potatis

Middag
Kyckling med bambuskott i sötsur sås,ris

Söndag 26/4

Frukost: se ovan
Lunch
Spagetti och köttfärssås

Serveringstider

Frukost: 6.00-9.30

Lunch: 11.00-14.30

Middag: 17.30-20.30

Eventuella ändringar, kan komma att ske innan cupstart

Kommentarer

Kommentarer