Powered by

 

Matsedel Skövde Basketcup 10 - 12 maj 2019

Fredag middag kl.17.30-20.30

Kall pastasallad med kyckling eller lax


Lördag frukost kl.06.00-9.30

Gröt, havregrynsgröt, flingor, två olika sorters filmjölk, mjölk.


Mjukt bröd och knäckebröd.

Bordsmargarin, ost, medwurst och leverpastej.

”Smörgåsgrönt” gurka, tomater, paprika.

Kaffe och te.


Lördag lunch kl.11.00-14.30

Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås



Lördag middag kl.17.30-20.30


Svensk moussaka med tzatziki


Söndag frukost kl.06.00-9.30

Gröt, havregrynsgröt, flingor, två olika sorters filmjölk, mjölk.

Mjukt bröd och knäckebröd.

Bordsmargarin, ost, medwurst och leverpastej.

”Smörgåsgrönt” gurka, tomater, paprika.

Kaffe och te.



Söndag lunch kl.11.00-14.30

Gulaschgryta med ris

Eventuella ändringar, kan komma att ske innan cupstart

Kommentarer