God fortsättning!

Skrivet 08 januari 2020 12:56

God fortsättning! Hoppas ni alla har haft en skön ledighet under jul och nyår.

Vi informerade er under hösten att vi har planer på att utöka antalet lag under årets cup. Det kan bli upp till ca 48 extra lag, vilket är jätte kul!

Men detta kräver en del hjälp från ER. Vi har fått ett antal föreningar som hjälper till med sekretariat under cupen, tusen tack till Er

Sen har vi några föreningar som anmälde sitt intresse men vi saknar svar från er.
Om Ni fortfarande är intresserade så hör gärna av er senast fredag 10/1 (så fort ni kan). Detta för att vi ska kunna planera vårt utökande av lag.
Om just Din förening är intresserad mejla gärna till sthelenabasket.skovde@outlook.com så tar vi kontakt med er.

Ni som har fått era lag godkända önskar vi att ni senast 12 januari(snarast möjligt) lägger in era spelare, coacher, föräldrar som önskar övernattning på skolor. Detta för att vi ska kunna se över att salarna räcker till alla lagen vid utökning.
Glöm inte heller att anmäla specialkost i tid , sista datum 27/3 därefter kan vi inte garantera att ni får specialkost.

Nästa nyhet: Ny nyhet

Skrivet 27 november 2019 12:16
Vill ni hjälpa oss att kunna utöka Skövde Basketcup 2020? Vi har möjlighet att utöka platserna från 112 till 144. 朗Det förutsätter att Ni föreningar hjälper oss med att bemanna sekretariat under cupen. Vi har idag skickat ut ett mejl till alla er som har anmält sig vår cup 2020. Där hittar ni all information om vad som gäller. Vi hoppas på ER hjälp så vi kan genomföra utökningen! Läs mer

Kommentarer

Kommentarer