Äntligen är dagen här!

Nu är det inte många timmar kvar till uppkast! Som vi har längtat, ni är innerligt varmt välkomna till årets upplaga av Skövde Basketcup! 

Lite bra att veta i sista minuten. Ni får inte tillträde till logierna förrän tidigast kl.17.00 detta gäller alla skolor i Skövde. Glöm inte att ev ta ut 500 kr för depositionsavgift för städ av skolsal. Swish fungerar annars alldeles utmärkt att använda sig av, dock är det just nu lite tekniska problem med Swedbank. Vi hoppas detta är löst till eftermiddag.

Om ni ska ta ut pengar så ber vi er försöka göra detta innan ni kommer till cup-kansliet. Det finns en uttagsautomat i Arenan men det finns risk för att den blir tömd på kontanter om alla ska ta ut.

Middagen idag serveras från kl.17.30-20.30 i Västerhöjds gymnasium.

Ni som har matcher ute i Trädgårdsstaden ,var ute i god tid innan matchstart. Ni har ca 250 meter att  gå från busshållplatsen. Detta pga att det inte finns något bra ställe för bussen att vända.

 Vi kommer justera sluttiderna för sista bussarna framför allt under lördagen. Information kommer läggas ut här på hemsidan senare under dagen.