Mobilappar

Ladda ner våra appar för Android och iPhone. Följ era lag och se alla resultat!

Facebook

Partners

Sponsorer

Senaste nytt: Välkomna till årets cup 2018!

Skrivet av 18 april 2018 22:39

Nu är det väldigt nära att 2018-års cup slår upp portarna! Vi vet att ni kommer att trivas hos under dessa 3 dagar. Vi har gjort vårt bästa för att vi ska vara laddade, hoppas ni är lika laddade, för att snart så är det dags..Välkomna till Skövde och Basketcupen! Ett tillägg!
Busstiderna ligger upp för i år. observera att bussen som går från resecentrum, kanske inte alltid kan stanna eller sta...
Läs mer
Fler nyheter

Välkommen!

Varmt välkomna till Skövde Basketcup 2018 20/4-22/4 2018!

Incheckningen öppnar imorgon fredag kl.14.00. Cupkansliet ligger i Arenan, adressen är:

Cupkansliet - Arena Skövde
Adress:Egnells väg 1.
Kartlänk:kartor.eniro.se/m/nT5Ay

Det har blivit ändring på spelplats för följande lag på fredag 20/4:

F06/07 Oppsal - Lobas kl.19.30 ni spelar i Arena B

P05 Helsingborg - Kungsbacka kl.19.30 ni spelar i Billingshallen

Bra att veta: Inga lag kommer in på skolarna förrän tidigast kl.17.00

Kommer ni med egen buss så kan vi inte garantera att det finns parkering vid skolorna. Vi hänvisar er till Arena Skövde där det finns bussparkering på grusplanen en bit bort.

Samhället blir mer och mer kontant löst så vi ber er att inte ha med er stora valörer då det kan bli svårt att växla, speciellt första dagen på cupen, detsamma gäller mynt. Vi kommer ta emot kontanter och kan man swisha i alla hallar/logier. Swishnr är 123 274 1064 och gäller i alla hallar/logier.

I cupkansliet kan man köpa cupkort/supporterkort/matkuponger. Ni kan betala med kort/kontanter/swish.

Mattider samt matmenyn hittar ni under fliken turneringsinformation.Viktigt!! Glöm inte att ta ut en 500-sedel till depositionsavgiften innan ni checkar in på cupkansliet. Förra året lyckades vi tömma automaten i Arenen redan på fredagen.

Varje lag/klassrum kommer få lägga 500 kr i deposition vid incheckning i Cupkansliet, detta p ga att klassrum lämnas ostädade och inte iordningställda efter vistelse. Summan fås tillbaks när logivärden har godkänt städet.

Ni som inte har köpte/betalat era deltagarkort/supporterkort för er är kostnaden 990/790 sek. Man kan köpa kort samt matkuponger på plats i cupkansliet.

Har ni frågor så tveka inte att höra av er. Önskar ni snabba svar så skicka gärna meddelande på vår facebooksida, alt mejla till sthelenabasket.skovde@outlook.com eller ring oss på 0500-415318.


Varmt välkomna till Skövde Basketcup 2018!