Powered by

 

Matsedel Skövde Basketcup 20 - 22 april 2018

Fredag middag kl.17.30-20.30

Kall pastasallad med kyckling eller lax, dressing

Lördag frukost kl.06.00-9.30

Gröt, havregrynsgröt, flingor, två olika sorters filmjölk, mjölk.


Mjukt bröd och knäckebröd.

Bordsmargarin, ost, medwurst och leverpastej.

”Smörgåsgrönt” gurka, tomater, paprika.

Kaffe och te.

Lördag lunch kl.11.00-14.30

Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås

Lördag middag kl.17.30-20.30

Köttfärsgratäng med potatis och tzatsiki

Söndag frukost kl.06.00-9.30

Gröt, havregrynsgröt, flingor, två olika sorters filmjölk, mjölk.

Mjukt bröd och knäckebröd.

Bordsmargarin, ost, medwurst och leverpastej.

”Smörgåsgrönt” gurka, tomater, paprika.

Kaffe och te.

Söndag lunch kl.11.00-14.30

Hemmagjord kebabgryta med ris

Comments

Comments